Ring Oss: 47 920 820 | E-post: dyrlegevakten@gmail.com | Kart |

Nyheter og kampanjer

KNALLTILBUD - SENIORKAMPANJE!
Vi kjører i gang kampanje for seniorhunder og - katter til kr 1200, som er over halv pris! Tilbudet gjelder full klinisk undersøkelse, tannsjekk, full blodprøve med SDMA-prøve for utvidet kartlegging av nyreverdier.
En blodprøve er en av de beste måtene å innhente informasjon om status på indre organer, om blodprosent samt tegn på infeksjon i kroppen. Begynnende organsvikt er noe blodprøver kan avdekke lenge før dyret utvikler kliniske tegn. Jo tidligere man kan få satt en diagnose, desto tidligere kan man få startet behandling som vil gi bedrede prognoser hos pasienten.
Eldre dyr utvikler ofte nyresykdom og katter er spesielt utsatt. Vi har derfor valgt å inkludere SDMA i vår seniorkampanje. SDMA er en helt ny test, som kan kan avdekke funksjonsproblemer i nyrene mye tidligere enn man har kunnet før. Enkelte rasekatter har større sjanse for å utvikle nyresykdom tidlig i livet, og det kan være hensiktsmessig å kontrollere disse kattenes nyreverdier litt før såkalt senioralder. Derfor gjelder vårt kampanjetilbud også for dyr som ikke helt har nådd typisk "senioralder".
Ta kontakt på telefon 47920820, for timebestilling. Velkommen!