Ring Oss: 47 920 820 | E-post: dyrlegevakten@gmail.com | Kart |

Priser

Dyrlegevakten Bønes er ikke bare en poliklinikk, men et fullt utstyrt sykehus for dyr. Innenfor våre vegger utfører vi undersøkelser og vaksiner som du gjør hos din fastlege, men vi har også et godt utstyrt laboratorium som gjør at vi kan utføre de fleste tester og få svar på stedet. Bildediagnostikk i form av digitalt røntgen, inkludert eget digitalt tannrøntgen, ultralyd, og en fullastet operasjonssal med anestesiapparat og overvåkningsapparater av beste sort slik at vi kan sørge for å gi dyret din en trygg narkose under operasjonen. Vi har også komfortable oppstallingsbur for å kunne hospitere intensiv-pasienter og også som en av få klinikker i området mulighet for 24 timers overvåking (med assistent eller veterinær på stedet) dersom det er behov for dette! Alt dette må vi ha for å kunne gi den aller beste og raskeste behandling for din venn og service for deg. Men å ha dette tilgjengelig er ikke billig i drift!

Vi prøver alltid å gi deg et pris-estimat for den behandlingen dyret ditt skal ha på forhånd. Men det er ikke alltid man kan forutse hva eller hvor mye behandling som må gjøres på forhånd. Derfor er det viktig at du er tilgjengelig på telefon når du har ditt dyr inne til behandling hos oss. Vi prøver alltid å oppdatere og informere deg om det blir mer behandling enn forutsett, men noen ganger er det ikke tid til dette og behandling må foretas for dyrets beste. 

Nedenfor har vi en prisliste på noen av våre vanligste tjenester til våre kunder. Dersom du ikke finner det du leter etter er du velkommen til å kontakte oss.

En annen grunn til at regningen hos dyrlegen kan virke dyr er at vi må betale 25% av fortjenesten til staten i form av mva. For å sammenligne må f.eks. ikke tannleger gjøre dette. Dyrene er heller ikke dekket av trygdesystemet, slik du er, så derfor kan kostnadene fort bli ganske mye større enn når du går til din fastlege. Derfor anbefaler vi selvsagt at alle forsikrer sine dyr. Da slipper du å uroe deg for det økonomiske dersom din venn skulle bli syk. 

Vi kan gjøre et direkteoppgjør for deg dersom ditt dyr er forsikret hos Agria eller Gjensidige. Da sender vi alt av papirarbeid for deg til din forsikring samme dag som behandlingen utføres, og du betaler oss bare din utregnede egenandel.

Vi skriver ikke ut faktura på våre tjenester. (i alle våre priser er 25% mva allerede lagt inn)

 

Konsultasjon med undersøkelse            750kr
Årlig vaksine med generell helsesjekk katt og hund    590kr
Vaksine program (oppstart) til katt inkluderer 2 vaksiner   990kr
ID Chip   862kr
Sterilisering av hunnkatt  (inkludert narkose) 1450kr
Kastrering av hannkatt (inkludert narkose)            950kr

Katt Sterilisering + ID Chip                                                                                                                

Katt Kastrering + ID Chip

Ultralydundersøkelse for drektighet    

2050kr

1555kr

  990kr

 

Hjerteutredning / Ekkokardiografi

 
Løveklipp på katt inkludert sedasjon       998kr
Full blodprøve (Dette utføres med Gold standard topp moderne laboratorie  utstyr, som gjør det mulig å utføre det meste av aktuelle prøver på klinikken, og få resultater innen få minutter) 1350kr