Ring Oss: 47 920 820 | E-post: dyrlegevakten@gmail.com | Kart |

Akutt/Vakt- 47 920 820

Dyrlegevakten Bønes er den første og eneste smådyrsklinikken i Bergen som har hatt tilbudet og tilbyr hjelp etter åpningstider for sine registrerte pasienter (og så godt det er mulig for uregistrerte pasienter). Dette tilbudet har Dyrlegevakten hatt siden oppstart i 2009.
 Vi gjør dette fordi vi er dedikerte og tar ansvar for å yte best mulig medisinsk behandling og hjelp til dine dyr. Vi forstår og ser behovet for livsviktig 24 timers hjelp/vakt. 
Vi er først og fremst forpliktet til å ta vare på våre registrerte pasienter/kunder. Det er selvsagt en kapasitetsbegrensing da det bare er en person som gjør dette. Flere av våre kunder kan nok gå godt for vår dedikerte service etter arbeidstid, om netter og i helger, (også bare å holde kontakt over helgen) når dette har vert nødvendig. Dette gjør vi grunnet vår samvittighet, logikk og ansvarsfølelse for våre pasienter. 

Vi er den eneste klinikken i Bergen som yter denne servicen og høyere nivået av omsorg, utenom vakt-ordningen i Bergen.
Vi er stolte av å kunne tilby våre pasienter dette og vil fortsette med det for å nå vårt mål som er å ha kapasitet til å kunne gi et fullstendig 24 timers behandlingstilbud.

For hjelp utenom åpningstider ring (sms eller email besvares ikke) til vårt tlfnr: 47 920 820  Vi kan bare gjøre vårt beste i å svare på alle henvendelser.