Ring Oss: 47 920 820 | E-post: dyrlegevakten@gmail.com | Kart |

Veterinærer

OMRI ZIV , DVM GPCert SAM&S MRCVS

Helt siden Omri var ung har han hatt stor interresse for dyr. Han var en flittig gjest hos nabolgets dyreklinikk der han ble introdusert for veterinær yrket i ung alder.  

I tenårene tjenestegjorde Omri i den nasjonale garde i Israel som combat paramedic over en 3 års periode 

Omri studerte ved The University of Veterinary Medisine, Kosice, i Slovakia. Under studietiden hospiterte han ved noen av de mest renomerte dyresykehus i Europa og USA.

Omri har nå jobbet som smådyrsveterinær i 11 år. Iløpet av denne tiden hadde han 3 intensive år i England der han jobbet som vakthavende veterinær på store akutt-mottak, og også ved både RSPCA og PDSA som er Englands største dyrevelferdsorganisasjoner.

I 2009 flyttet han til Norge med sin kone Helene og sammen åpnet de sin første klinikk i Fyllingsdalen.

Dyrlegevakten vokste fort ut av lokalene sine og flyttet senere inn i nye lokaler på Bønes. Her har vi skapt en "State of the Art" dyreklinikk som er fult utstyrt med det nyeste på markedet.

Omri har ekstra interesse innenfor ultralyd, og han holder på med spesialisering for å oppnå Certificate holder of internal medicine and surgery for small animals ved ESVPS.

Helene Gjengedal Ziv , DVM

Helene har alltid drømt om å bli dyrlege. Hun har sine røtter fra tidligere Tsjekkoslovakia og bestemte seg for å studere til dyrlege der for å bli bedre kjent med kulturen og landet. Hun begynte som første og eneste nordmann ved skolen, hvor per dags dato nordmenn dominerer i antall elever ved skolen.

Under Veterinærstudiene i Slovakia møtte Helene Omri og sammen reiste de til Europa og USA for å lære mer om veterinærmedisin på høyt nivå. 

Etter endt utdanning jobbet Helene i England som smådyrsveterinær noen spennende og givende år før hun fikk med seg Omri til Norge.

Helene har ekstra kompetanse og interesse for tenner og holder på med videreutdanning (Certificate) innen tenner på smådyr ved ESAVS (European school of Advanced Veterinary Studies).

Hjemme har Helene og Omri sammen med barna Lia og Uri, hundene Cindy (italiensk mynde), Oggy (labrador) og sjefen selv; Maxi som ble med fra England der han var en stakkars hjemløs kattunge før veterinærparet møtte ham.

RANDI FIVELSTAD , DVM