Ring Oss: 47 920 820 | E-post: dyrlegevakten@gmail.com | Kart |

Kirurgi/operasjon

Vi utfører alle rutineoperasjoner som sterilisering og kastrering av hund,katt, kanin, ilder og små gnagere. Vi utfører også blandt annet biopsier, svulstoperasjoner, bukoperasjoner, analkjerteloperasjoner og mer akutte operasjoner som livorsbetennelse, keisersnitt, magedreining osv. 

Dersom ditt dyr skal inn til operasjon eller sedasjon for diagnose utreding ber vi deg vanligvis komme inn med dyret om morgenen. Det bør ikke ha spist siden kvelden før, men vann kan dyret få. (Kaniner og gnagere skal spise)

Katter, kaniner og diverse smådyr bør komme i et reisebur, da de kan bli skremt av hunder, lukter, lyder og div. på parkeringsplassen og i resepsjonen på klinikken. Inne på klinikken får de selvsagt et eget oppstallingsbur med god plass. Etter en operasjon er de forvirret, og man kan risikere at de stikker av når man kommer utenfor døren til klinikken. Da er det mye tryggere for dem å bli transportert hjem i et bur som lukter av dem. (vi har noen ekstra reisebur på klinikken som du kan låne av oss dersom du trenger det,-ring og hent på forhånd).

Dyret blir værende flere timer på klinikken. Det er fordi vi vil overvåke pasienten etter narkosen, og ikke sende den hjem før den er våken og komfortabel. Vi liker å ringe og oppdatere eigere underveis om at dyret har det bra, da vi vet det er mange urolige eigere som lurer, men eigere kan selvsagt ta en telefon for å høre hvordan det står til. Du får informasjon om behandling av dyret etter ingrepet når du henter.